Det er ikke alltid like lett å vite når man får tid til å lese en bok, men når man benytter seg av lydbøker får man helt nye muligheter.

Hvor kan du høre på lydbøker?

  • På vei til jobb enten du kjører eller tar buss
  • Før du legger deg
  • Rett etter du har stått opp
  • Mens du gjør oppgaver rundt omkring i huset.

Hvilke lydbøker er populære akkurat nå?

Det finnes selvsagt lydbøker som alltid er populære. Dette gjelder for eksempel barnebøker fra Roald Dahl eller ungdomsserien om Harry Potter. Dette er bare noen av de lydbøkene som anbefales for barn og unge. Dette er noe som vi anbefaler deg å høre, hvis du ikke har gjort det. Det å leve seg inn i et magisk univers er en fantastisk opplevelse du kommer til å elske.

Er du glad i biografiske bøker? Da anbefaler vi for eksempel Ketil Bjørnstad sin “Verden som var min”-serie som går igjennom ulike tiår. Kanskje du heller vil høre på krim? Da er det en rekke Jo Nesbø-bøker som er lest inn som lydbøker.

Er du usikker?

Kanskje du ikke helt vet hva du vil høre? Da er lydbøker.com noe for deg. Her kan du se hva de ulike leverandørene tilbyr. Utvalget er ikke bare stort, men også veldig bredt. Du vil garantert finne noen bøker som passer for deg. Her kan du også se hva de ulike tjenestene koster og ikke minst hvor du kan høre på bøker. Kan du laste ned bøkene eller må du alltid være koblet til nettet? Du vil også få en god oversikt over prøveperiodene de ulike tjenestene tilbyr, så kanskje du skal teste ut litt?

Det å følge med på populære bøker er også noe vi anbefaler, for mange av disse har kommet som lydbøker. For eksempel “Tante Ulrikkes Vei” av Zeshan Shakar er en bok som mange skryter av. Det å benytte seg av lydbøker gjør at du vil kunne leve deg inn i nye universer når du gjør andre ting. Det er derfor lydbøker er svært populære! Kanskje du også finner deg en ny favorittforteller? Det er undervurdert å finne bøker basert på forteller og de fleste apper gir deg muligheten til å finne en stemme du liker.