Hva slags lydbøker bør du høre i 2020 og hva slags bøker bør du lese? I denne artikkelen vil du finne en rekke forskjellige lesetips som du kan benytte deg av. Kanskje dette er også bøker du kan gi i gave til venner og familie?

Det vi anbefaler alle å gjøre hvert eneste år, det er å sjekke debutantlista for dette året. Kanskje du finner noen du kjenner? Her vil du også finne forfattere som kanskje har et helt nytt syn på tingene.

Er du interessert i hvordan Norge ble erobret av bilden? Da anbefaler vi deg å lese “Et land på fire hjul – hvordan bilen erobret Norge”. Dette er en bok som er skrevet av debutanten Ulrik Eriksen. Dette er også en bok som har fått utrolig mye gode tilbakemeldinger.

Vi kan også anbefale Pauline Östgård sin bok “Melkeveien”. Det er også god grunn til å lese boken “Globus” av Sarah Smith Ogunbona.

Lydbøker

Når det kommer til lydbøker så kan du prøve deg på “Tante Ulrikkes vei” først og deretter høre på “Gul Bok: Roman”. Dette er populære lydbøker som er skrevet av Zeshan Shakar. Lydbøkene har fått ekstremt mye skryt og vi anbefaler at du kommer i gang med en eneste gang. Kanskje du også vil høre noen gamle klassikere på lydbok? Det vi vet er at det finnes en rekke gamle bøker som har kommet ut i lydbokform i 2020.

Kjente forfattere med nye bøker

Vi anbefaler deg også at du tar en titt på forfattere du liker. Både Tore Renberg og Karl Ove Knausgård har kommet ut med bøker i 2020. Kanskje du er interessert i høre hva ekskona til Karl Ove Knausgård hadde å si om “Min Kamp”-serien. Da bør du lese “Oktoberbarn” som kom ut i 2020. Det finnes også en rekke festlige bøker om brus, øl og mat som du bør få med deg i 2020. Du vil bli overrasket når du hører at Oral Bee og Staysman er mennesker som har blitt forfattere i 2020, men det er uansett verdt å sjekke dem ut! Her finnes det mye bra.